Jukebox is voor jong en oud.

Momenteel zijn we met ongeveer 90 leden waarvan ongeveer 15 mannen.

Jukebox is een gezelligheidskoor dat sociaal maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wij repeteren elke 2 weken op dinsdagavond in het Baanderherencollege in Boxtel. In de pauze van de repetitie wordt er voor koffie en thee gezorgd. Een keer per maand is er na de repetitie een borrelavond waarbij iedereen zelf de drankjes meeneemt.

Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Oefenen kan eenvoudig met behulp van de muziekbestanden per stemgroep. Je krijgt wel de bladmuziek dus als je noten kunt lezen is dat wel handig.

Voorbereiden doe je door thuis te oefenen. Ook kun je andere koorleden opzoeken om in een groepje te oefenen.

Door het afluisteren van de verschillende stemgroepen merk je vanzelf welke stemgroep het beste bij je past. Dit kan bij de verschillende liedjes anders zijn, dat is geen probleem.

Auditie is niet nodig, je kunt gewoon in het koor aansluiten. Een koorlid zal je in het begin wegwijs maken en begeleiden.

Wij hebben meerdere optredens per jaar. Het streven is 3-5 keer per jaar. Vast optreden is onze benefietavond in december voor een goed doel. Hiernaast treden wij op in de spiegeltent, op korendagen, op festivals en evenementen.

Jukebox is een popkoor wat betekent dat er popliedjes gezongen worden. Binnen Jukebox bestaat een muziekcommissie die de nummers uitzoekt die op het repertoire komen te staan. Bij optredens bepaalt de muziekcommissie samen met de zangcoach en in samenspraak met het koor wat er op het programma komt te staan.

Karin Tooren is onze vaste zangcoach. Zij is een zeer ervaren en bevlogen dirigente die door haar kunde en enthousiasme het koor naar een steeds hoger niveau weet te tillen.

Er is helaas een wachtlijst behalve voor mannen en sopranen.

Na elke zomervakantie in in januari wordt de huidige ledenstand bekeken en komt er bijna altijd ruimte voor nieuwe leden.

Dat kan zeker. Meld je dan aan via de site, of via deze link.

De contributie bedraagt € 5, - per avond en € 25, - inschrijfgeld. Hiervoor krijg je tevens de map met muziek en het recht om de muziek af te spelen.

Er is een maand opzegtermijn per repetitiereeks van een half jaar.