Elke twee weken komen we op dinsdagavond samen in het Baanderherencollege aan de Baanderherenweg 1 in Boxtel. De repetities beginnen om 19.45 uur en duren tot 21.45 uur, inclusief een korte pauze. Het is een tijd waarin we ons volledig kunnen wijden aan onze passie: zingen.

Ons koor heeft een prachtig doel: jaarlijks verschillende optredens verzorgen. We streven ernaar om als groep te groeien en ons publiek te raken met onze muziek. Hoewel we hopen dat alle leden aanwezig kunnen zijn bij zowel de repetities als de optredens, begrijpen we dat het leven soms andere verplichtingen met zich meebrengt. We waarderen het echter als leden de intentie hebben om zo vaak mogelijk aanwezig te zijn.

Na elke repetitie is er gelegenheid om samen iets te drinken. Het is een moment waarop we niet alleen onze stemmen, maar ook onze vriendschap versterken. Onze muziekcoach, Karin Tooren, leidt de repetities met passie en kennis. Ze inspireert ons en daagt ons uit om te genieten van het samen zingen.

Samen zingen we met veel plezier en energie. Na elke repetitie gaan we met een voldaan gevoel naar huis, klaar om de volgende keer weer onze stemmen te laten klinken. šŸŽµšŸŽ¶